Bij verschillende vrijwilligersorganisaties bestond al enige tijd de wens om alle activiteiten op sociaal gebied die men organiseert te bundelen en gezamenlijk te promoten. Iedere organisatie deed dat alleen op zijn/haar eigen manier via verschillende kanalen. Stichting Welzijn Lochem en Het Stadshuus hebben de handen ineengeslagen om een website met een nieuwsbrief voor sociale activiteiten te realiseren. Dit naar voorbeeld van de website voor culturele activiteiten die reeds bestaat.

Aan de website www.lochemcultureel.nl zijn nu ook de sociale activiteiten toegevoegd. Door middel van deze website en de daaraan gekoppelde nieuwsbrief hebben inwoners van de gemeente Lochem een mooi overzicht van sociale activiteiten binnen de gemeente. Er zijn wekelijks terugkerende activiteiten te zien en er wordt elke maand een overzicht gegeven van incidentele activiteiten. Met één druk op de knop kunnen inwoners van de gemeente Lochem zich aanmelden voor een digitale nieuwsbrief. Die wordt dan automatisch elke maand per mail toegestuurd.

Organisaties die activiteiten organiseren voegen wij graag aan het overzicht toe. Neem daarvoor dan contact op met de websitebeheerder: esther@voorpubliek.nl

Voor meer informatie:

Peter van Waveren, Het Stadshuus: 06-55743601

Bram Buiting / Anita Israel, Stichting Welzijn Lochem: 0573-297000