Op 13 oktober as is in het Kulturhus in Laren de voorstelling: “Waar ga je heen”. Een voorstelling over dementie door: Theater Aan de Lijn. De voorstelling is gratis en begint om 19.30 uur.

Waar ga je heen is een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie. Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Wat is er aan de hand? Is het de overgang? Is ze overspannen? Thuis zien we het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan. Gaandeweg het proces van Mia, kan Wim steeds beter inspelen op de situaties die zich voordoen. De voorstelling duurt vijf kwartier en is gratis. Ook krijgt u een consumptie aangeboden. Na de voorstelling is er een nagesprek met de acteurs over de vraag: hoe nu om te gaan met Mia.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Dementienetwerk, gemeente Lochem, Sensire, Zorgroep Sint Maarten, Marga Klompé, Stichting Welzijn Lochem en Alzheimer Oost Gelderland.

Bijwonen? Stuur een mail naar: senioren@welzijnlochem.nl of bel: 0573-297000 om u aan te melden.