Heb je fijne buren die altijd voor je klaarstaan en je denkt: Ik wil ze een keertje echt laten weten hoe blij ik daarmee ben. Dan is dit je kans! Op de landelijke Burendag, 24 september, kun je ze verrassen met een taartje.

Team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem vindt het bevorderen van contact in en met de buurt van groot belang. Om dat contact aan te moedigen, houden zij op Burendag de actie: Verras je buren!

Hoe doe je mee aan deze actie? Leg in een mailtje aan Team Opbouwwerk uit waarom juist deze buurman, buurvrouw of buurkinderen speciaal voor je zijn en dus in het zonnetje gezet mogen worden. Daarmee maak je kans op de bezorging van een gratis taartje bij je buren op Burendag, zaterdag 24 september.

Denk je nu, ik ken mijn (nieuwe) buren eigenlijk nog helemaal niet zo goed. Ook dan is je reactie welkom en is de bezorging van een taartje wellicht een mooi uitgangspunt voor een nadere kennismaking.

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets doen voor elkaar en met de buurt. Door het inzenden van een reactie breng je Burendag ook naar jouw buurt! Wereldbakker Wijnand uit Laren ziet ook het belang van een goed contact met je buren en een gezellige buurt, daarom stelt hij de lekkere taartjes beschikbaar voor deze actie.

Stuur voor woensdag 21 september een mail met je eigen gegevens, de buren die je wilt voordragen en waarom naar opbouwwerk@welzijnlochem.nl of neem contact op via tel. 0573-297000. Er zijn een beperkt aantal taarten beschikbaar. Hoe eerder je aanmelding binnen is, hoe groter de kans dat deze wordt toegekend. De taart komt op 24 september op een afgesproken tijd naar jouw buurt. Als jij zorgt dat je thuis bent dan kun je je buren samen met Team Opbouwwerk verrassen!

Wil je ook iets leuks doen in of met je buurt? Om (opnieuw) kennis met elkaar te maken of om tijdens een leuke activiteit lekker bij te praten? Neem dan contact op met Team Opbouwwerk via opbouwwerk@welzijnlochem.nl. Ze helpen je organiseren of denken met je mee!