Ultimate Survival Lochem Ouder-Kind is nu voor het eerst in de eerste week van de zomervakantie! Net als de vorige keren mogen bij deze survival vaders, moeders, ooms, tantes, opa’s, oma’s en begeleiders enzovoorts mee met de kinderen. Samen 2 dagen overleven in de mooie Nederlandse natuur. Je gaat onder andere samen kaartlezen, vuur maken en je eten zelf bereiden op een kampvuur. Aan het einde van de dag hebben jullie je eigen onderkomen gebouwd en gaan jullie een nacht in de buitenlucht slapen!

Echt even “quality time” met elkaar waarbij je samen moet werken, elkaar moet helpen en vooral samen veel plezier maken!

Durven jullie het aan om mee te gaan met deze super gave survival 2-daagse?! Geef je dan op en zet 23 & 24 juli alvast in je agenda!

Wat heb je minimaal nodig om mee te doen:

· Een rugzak waar je slaapzak en matje in past

· Een goede warme slaapzak

· Een matje (geen groot luchtbed)

· Goede stevige (wandel) schoenen

· Hoofdlampje of zaklamp

· Waterdichte jas (regenjas)

· Een avontuurlijke instelling

Extra spullen die erg handig zijn om mee te nemen:

· Zakmes

· Beker/mok

· Pannetje (welke op een kampvuur mag staan)

· Lepel (besteksetje)

· Warme kleding (waterdicht verpakt in plastic)

· Muts

· Vuilniszak

· Zeiltje/ poncho met haringen

· Touw

· Spinners

· Brandertje

· Tandenborstel, tandpasta en handdoek

· Zonnebrandcrème

Let op: alles wat je in je rugzak pakt en meeneemt moet je zelf dragen!

Kosten De kosten voor deze 2 dagen zijn €15,- per persoon. Dit is inclusief het avondeten, ontbijt en lunch voor de vrijdag. Zorg zelf voor een lunchpakket voor donderdagmiddag.

Opgeven voor Ultimate Survival Lochem Ben jij tussen de 8 en 20 jaar en wil je samen met één van je ouders deelnemen aan deze activiteit geef je dan voor maandag 20 juli op door dit Aanmeldingsformulier 2020 in te vullen en te versturen naar k.damhuis@welzijnlochem.nl Er is plek voor maximaal 20 deelnemers! Wees er dus snel bij!

Veiligheid:
Tijdens de activiteit gaan minimaal 2 ervaren begeleiders mee met de groep. Het is verboden om drank en/of drugs mee te nemen.

Praktische informatie:
Indicatie tijden vertrek zal donderdagochtend rond 09:30 zijn, terugkomst vrijdag rond 14:00. Contact gegevens: Kees Damhuis 06-45 83 72 94 k.damhuis@welzijnlochem.nl

Let op: i.v.m Corona kunnen wij geen vervoer aanbieden. Zorg er dus voor dat je zelf een auto beschikbaar hebt om van en naar locaties te komen.