Als ieder jaar zorgt Team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem voor een leuk aanbod om de invulling van Tweede Kerstdag bijzonder te maken. De activiteiten zijn afgestemd op de geldende coronamaatregelen en #watkanwel.

11.00-12.00 uur Kerst-Koffietijd
Een uurtje gezellig online kletsen via het programma Zoom en natuurlijk helemaal in kerstsfeer. Heb je nog niet veel ervaring met online gesprekjes of het programma Zoom? Geen probleem! Geef dat bij je opgave door dan krijg je ondersteuning daarbij.

13.00-15.00 uur Soep met Kerstballen
We bezorgen ook op Tweede Kerstdag een kopje soep aan de deur. Voor iedereen die graag een persoonlijk bezoekje en een lekker vers soepje ontvangt. Je mag jezelf aanmelden maar kunt ook iemand anders hiervoor opgeven.

14.00-16.00 uur Kerstbingo
Voor alle bingo-liefhebbers! Radio Ideaal en Stichting Welzijn Lochem Kerstbingo. Stem af op Radio Ideaal en doe mee met de bingo. Geef je op, dan ontvang je een bingokaartje thuis en kun je meespelen en maak je kans op leuke prijzen.

15.00-16.30 uur Pim Pam Kerst Quiz
Een leuke show met kennisvragen en verschillende muziekfragmenten. Daag elkaar uit en doe online mee! Dat kan individueel maar ook kunnen we team-scores bijhouden. Durf jij het aan om deze Kerst Quiz te gaan spelen? Natuurlijk zijn er leuke prijzen te verdienen.

Een heel gevarieerd programma met veel keuze, mede mogelijk gemaakt door diverse vrijwilligers en (financiële) bijdragen van Ronde Tafel 105 en Wila B.V.

Meld je uiterlijk donderdag 23 december aan door te mailen naar opbouwwerk@welzijnlochem.nl

Geef aan voor welke activiteit je je opgeeft, je naam, adres en eventueel een telefoonnummer. En vergeet bij soep op de stoep niet te vermelden: het adres waar de soep gebracht mag worden en het aantal personen.

Heb je vragen?
Mail dan naar opbouwwerk@welzijnlochem.nl of bel 0573-297000. (Op 23 en 24 december gaan we inloggegevens en verdere informatie per mail versturen).