POWER: VEERKRACHT OP LEEFTIJD

POWER is een project voor 50-plussers die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten.

Zes inspirerende workshops over vijf levensdomeinen: lichaam & geest; sociale contacten; materiële situatie; arbeid & activiteiten; inspiratie & zingeving.

Data workshops: De workshops zijn op donderdagochtenden van 9.00 uur (inloop) tot 12.00 uur, op 24 maart, 7 april, 21 april, 5 mei, 12 mei en op 2 juni.

Waar: Het Stadshuus, Markt 3 te Lochem.

Kosten: De kosten voor de Power workshops zijn €75,00 per persoon, inclusief materiaal en koffie/thee.

Meer informatie en meedoen? Voor informatie over POWER zullen wij je in contact brengen met de begeleiders van deze workshops. Zij kunnen je meer vertellen over de  workshops.

Je kunt ook komen naar de informatiebijeenkomst op 10 maart om 10.00 – 12.00 uur in het Stadshuus (Blauwe Torenkamer). Daar kan je kennismaken met de POWER begeleiders. Die zullen je informeren over wat je kunt verwachten in de workshops.

Voor aanmelding kan je een mail sturen naar senioren@welzijnlochem.nl met vermelding ‘Aanmelding POWER’  of bellen met Vera Langedijk van Stichting Welzijn Lochem 06-17732449. Je kunt je  op deze manier aanmelden voor de informatiebijeenkomst of rechtstreeks voor de workshops.

Ervaringsverhaal van voormalige deelnemer, Miny:  

“Ik leerde power kennen op het moment dat ik even zoekende was. Is dit het of wil ik nieuwe wegen inslaan. We hadden een leuke enthousiaste groep en de leiding was niet alleen deskundig, maar ook heel plezierig.  POWER is leerzaam, leuk en heel gevarieerd. Maar vooral ook heel gezellig en ontspannen. Ik heb er heel veel geleerd en Power heeft me geholpen, om even (opnieuw) te ontdekken wat ik wilde. Ik kan het iedereen aanbevelen”