Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. De Sportraad Lochem grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten en wil samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren (weer) te gaan sporten en bewegen.

Ontdek wat sport met je doet
Alle inwoners van de gemeente Lochem kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten.
 
Doe mee
Deze Sportweek staat in het teken van verschillende gratis sport- en beweegactiviteiten voor alle leeftijden. Zoek een leuke activiteit op www.sportraadlochem.nl uit die bij jou past en doe mee!
 
Sport doet iets met je
Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom ‘sport doet iets met je’. Richard Kaper, manager sportparticipatie bij NOC*NSF: “Tijdens de Nationale Sportweek dagen we iedereen uit om te ontdekken wat sport met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het extra belangrijk om nu te laten zien hoe leuk het is om te sporten en om te ervaren hoe toegankelijk sportclubs eigenlijk voor iedereen zijn. In september willen we zoveel mogelijk mensen helpen de weg (terug) naar de sportclub te vinden.”

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Nationale Sportweek in de gemeente Lochem, kijk dan op www.sportraadlochem.nl. Wil je meer algemene informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek

In iedere kern van de gemeente Lochem is in de Nationale Sportweek een mooi sportaanbod.  Klik op de kern van jouw keuze en bekijk het sportaanbod:

Almen

Barchem

Eefde

Epse

Gorssel

Harfsen

Laren

Lochem1

Lochem2