Op woensdag 22 september 2021 organiseert de Sportraad Lochem in samenwerking met een vrijwillige werkgroep de Sportdag Onbeperkt Sportief! Een dag vol plezier en sportiviteit; een sportdag speciaal voor mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt van jong tot oud in de gemeente Lochem. De deelnemers kunnen deze dag kennismaken met verschillende sporten van lokale sportverenigingen om uiteindelijk misschien lid te worden van een sportvereniging. Deze dag kunnen deelnemers onder andere hockeyen, voetballen, volleyballen en dammen.

Via de Sportraad Lochem, Stichting Welzijn Lochem en een crowdfundingsactie van Uniek Sporten & Fonds Gehandicaptensport hebben we een mooi bedrag bij elkaar gekregen om een mooie sportdag neer te zetten inclusief wat te eten als lunch of avondeten voor de deelnemers (afhankelijk van deelname aan ochtend of middag programma). En dit is allemaal kosteloos voor de deelnemers!

De sportdag is bij de Lochemse Hockeyvelden aan de Koopsdijk 1B in Lochem. Voor deze dag kun je kiezen om aan het ochtend of middag programma mee te doen (beide is hetzelfde programma):

Ochtend: 09.30 uur tot 12.00 uur

Middag: 13.30 uur tot 16.00 uur

Deelname aan deze sportdag is op eigen risico

Voor meer info of aanmelden: lochem@unieksporten.nl. Bellen kan ook op nummer: 06-30571492, Marjolijn Pezy, coördinator Uniek Sporten gemeente Lochem