Ontdek uw Veerkracht op leeftijd: POWER

Stichting Welzijn Lochem is in het voorjaar van 2017 gestart met een nieuw project: POWER Veerkracht op leeftijd. POWER is een project voor mensen die toe zijn aan een herijking van hun levensinvulling en willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is het behouden en versterken van veerkracht en zelfstandigheid.

Folder POWER Veerkracht op leeftijd

Als er op het werk veel verandert of als er in je privéleven een nieuwe situatie ontstaat, verandert mogelijk ook je dagritme, contacten en invulling. Je kunt in deze periode kansen en uitdagingen zien en mogelijk ook beperkingen. Je bent toe aan een herijking van je leven. Wat wil ik? Wat kan ik? Met wie voel ik me verbonden? Wat geeft mij energie? Waarvoor ga ik me inzetten?Je kunt jezelf deze vragen stellen rond je 40e, 55e of 65e en evengoed op je 70e of 80e.

Inspiratieworkshops en POWER-kringen
POWER begint met een reeks van 6 workshops. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over hoe zij in het leven staan en waar hun interesses en behoeften liggen. De workshops worden begeleid door enthousiaste, geschoolde vrijwilligers. Zij reiken de deelnemers boeiende en inspirerende thema’s aan. Deze hebben betrekking op vijf levensdomeinen: lichaam & geest; sociale contacten; materiële situatie; arbeid & activiteiten; inspiratie & zingeving. Elke deelnemer werkt vanuit de eigen omstandigheden aan zijn of haar eigen plannen voor de toekomst.

Na afloop van de workshops bepaalt u zelf hoe u, individueel en/of samen, met de opgedane ervaringen verder wilt.

Wanneer?

Op de homepagina van de website staat onder nieuws de meest recente data van de komende workshops.

Investering
De kosten zijn € 70,00 per persoon totaal voor alle workshops, inclusief materiaal en koffie/thee.

Meedoen?
Meer informatie over Power en aanmelden kan via power@welzijnlochem.nl. Contactpersoon voor nadere informatie is Vera Langedijk: tel. 0573 – 297000 of www.welzijnlochem.nl