De bestemming van het uitje met de SWL bus is dit keer: Wijngaard de Schepershof in Groenlo. Het uitje is deze keer op: Zaterdag 25 mei 2019.

Wijngaard De Schepershof
Ik geef je de Achterhoek. Proef de landelijke sfeer bij wijngaard en siertuin Schepershof, Groenlo.
Net buiten de bebouwde kom van de vestingstad Groenlo worden groene weilanden, maisvelden en houtsingels onderbroken door een verrassend nieuw element: wijnstokken.
Dit zijn de wijnstokken van de Schepershof. Schepershof is een stukje Groenlo waar het leven landelijk is. Dat gegeven, in combinatie met een oude boerderij, vormt het ideale decor voor een heerlijk uitstapje.

De service van SWL: U wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Iedere keer kiezen we een andere bestemming. Heeft u een rolstoel of rollator? Geen probleem, maar u moet wel zelf eventuele begeleiding meenemen.

U betaalt voor het uitje naar Wijngaard de Schepershof: €32,50. Dit bedrag is voor het vervoer, koffie onderweg en de rondleiding en proeverij bij de Wijngaard.

Het uitje gaat door bij deelname van minimaal 5 personen. Er kunnen maximaal 16 personen mee.
Wanneer u zich heeft opgegeven, krijgt u een dag van tevoren een telefoontje van de buschauffeur hoe laat hij ongeveer bij u is. Dit tijdstip zal deze keer tussen 9.30 en 10.00 uur liggen.

Wilt u mee of meer informatie?
Belt u dan met Stichting Welzijn Lochem op telefoonnummer: 0573-29 70 00 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Zij kunnen u nader informeren. U kunt vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel.
U kunt zich voor deze tocht aanmelden alleen op: Vrijdag 17 mei 2019 vanaf 9.00 uur.
We willen u adviseren tijdig te bellen. Vol = vol.