De bestemming van het uitje met de SWL bus is dit keer: de Kerstmarkt in Vaassen. Het uitje is deze keer op: Vrijdag 7 december 2018 de middag en begin van de avond.

 Kerstmarkt Vaassen

Het plein voor kasteel Cannenburch heeft tijdens deze kerstmarkt een sprookjesachtige uitstraling waar ruim honderd kramen hun mooie en ambachtelijke producten aanbieden. De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het voorplein om een kleinigheidje aan de kinderen uit te delen.

De service van SWL: U wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Iedere keer kiezen we een andere bestemming. Heeft u een rolstoel of rollator? Geen probleem, maar u moet wel zelf eventuele begeleiding meenemen.

U betaalt voor het uitje naar de Kerstmarkt Vaassen € 17,50. Dit bedrag is voor het vervoer, entree en koffie met iets lekkers. Het uitje gaat door bij deelname van minimaal 5 personen. Er kunnen maximaal 16 personen mee.

Wanneer u zich heeft opgegeven, krijgt u een dag van tevoren een telefoontje van de buschauffeur hoe laat hij ongeveer bij u is. Dit tijdstip zal deze keer tussen 13.00 en 14.00 uur liggen.

Wilt u mee of meer informatie?

Belt u dan met Stichting Welzijn Lochem op telefoonnummer: 0573-29 70 00 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Zij kunnen u nader informeren. U kunt vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel. U kunt zich voor deze tocht aanmelden alleen op: Vrijdag 30 november 2018 vanaf 9.00 uur.  We willen u adviseren tijdig te bellen. Vol = vol.