BENT OF KENT U EEN MANTELZORGER? VRAAG EEN MANTELZORGCOMPLIMENT AAN!

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet? Vraag het Mantelzorgcompliment aan!  

Lochem – Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war, of een beperking heeft? Heeft u extra zorg voor een van uw ouders of voor een kind? Of is er iemand in uw omgeving – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? De gemeente Lochem wil u heel graag bedanken voor wat u doet! Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. De gemeente Lochem stelt een bedrag van € 100,- ter beschikking als blijk van waardering voor Mantelzorgers: het Mantelzorgcompliment.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont, kunnen tot 30 november 2020 het Mantelzorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem. Aanvraagformulieren zijn verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis in Lochem, of het kantoor van Stichting Welzijn Lochem te Gorssel of Lochem en tevens hier te downloaden.

 

Ook voor kinderen die in een gezin opgroeien waar veel zorg is, is er een speciale blijk van waardering.  Zij kunnen een cadeaubon t.w.v. € 25,- aanvragen. Daarnaast worden zij uitgenodigd voor een leuke FUN-dag. Het formulier voor jonge mantelzorgers is binnenkort beschikbaar. AANVRAAGFORMULIER en VOORWAARDEN MANTELZORGCOMPLIMENT 2020_

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of wilt u meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op de website: www.welzijnlochem.nl of neem contact op met het Knooppunt Mantelzorg: mantelzorg@welzijnlochem.nl of telefoonnummer: 0573-297000. Zij helpen u graag verder.