BENT OF KENT U EEN MANTELZORGER? VRAAG EEN MANTELZORGCOMPLIMENT AAN!

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet? Vraag het Mantelzorgcompliment aan!

Lochem – Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war, of een beperking heeft? Heeft u extra zorg voor een van uw ouders of voor een kind? Of is er iemand in uw omgeving – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? De gemeente Lochem wil u heel graag bedanken voor wat u doet! Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. De gemeente Lochem stelt een bedrag van € 100,- ter beschikking als blijk van waardering voor Mantelzorgers: het Mantelzorgcompliment.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont, kunnen tot 31 december 2018 het Mantelzorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem. U kunt ook iemand anders aanmelden die volgens u het Mantelzorgcompliment van harte verdient. Aanvraagformulieren zijn verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis in Lochem, of het kantoor van Stichting Welzijn Lochem te Gorssel of Lochem en tevens te downloaden vanaf de website: www.welzijnlochem.nl.

Ook voor kinderen die in een gezin opgroeien waar veel zorg is, is er een speciale blijk van waardering. Zij kunnen kiezen uit een fashioncheque, een bol.com-cadeaubon of een VVV-bon t.w.v. € 25,-. Daarnaast worden zij uitgenodigd voor een leuke FUN-dag.

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of wilt u meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op de website: www.welzijnlochem.nl of neem contact op met het Knooppunt Mantelzorg: mantelzorg@welzijnlochem.nl of telefoonnummer: 0573-297000. Zij helpen u graag verder.

Klik hier voor het formulier:Mantelzorgcompliment formulier
Klik hier voor het formulier: aanmeldingsformulier jonge mantelzorgers