BENT OF KENT U EEN MANTELZORGER? VRAAG EEN MANTELZORGCOMPLIMENT AAN!  

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet? Vraag het Mantelzorgcompliment aan!   

Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war, of een beperking heeft? Heeft u extra zorg voor een van uw ouders of voor een kind? Of is er iemand in uw omgeving – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? De gemeente Lochem wil u heel graag bedanken voor wat u doet! Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. De gemeente Lochem stelt jaarlijks een geldbedrag ter beschikking als blijk van waardering voor Mantelzorgers: het Mantelzorgcompliment.  

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont, kunnen elk jaar van september tot en met december het Mantelzorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem. U kunt ook iemand anders aanmelden die volgens u het Mantelzorgcompliment van harte verdient. 

Aanvraagformulieren zijn medio september verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis in Lochem, of het kantoor van Stichting Welzijn Lochem te Gorssel of Lochem en tevens te downloaden vanaf de website: www.welzijnlochem.nl

Wanneer u zich bij het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem aanmeld als mantelzorger, wordt het aanvraagformulier automatisch naar u verstuurd.

Ook voor kinderen uit de gemeente Lochem, die opgroeien in een gezin waar veel zorg is, is er een speciale blijk van waardering.  Voor hen is er jaarlijks een cadeaubon en wordt er een grote FUN-dag georganiseerd.

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of wilt u meer weten over de voorwaarden? Neem contact op met het Knooppunt Mantelzorg: mantelzorg@welzijnlochem.nl of telefoonnummer: 0573-297000. Zij helpen u graag verder.