Langer Fijn Leven

Voor een betere kwaliteit van leven!
In de gemeente Lochem wonen zo’n 8.000 mensen van 66 jaar en ouder. Ze redden zich vaak uitstekend, maar soms kan een vorm van hulp nodig worden, bijvoorbeeld bij het wegvallen van naasten of het ontstaan van lichamelijke beperkingen. Seniorenconsulenten kunnen dan de weg wijzen naar de juiste voorzieningen en vormen van ondersteuning. Op deze manier willen wij positief bijdragen aan de zelfstandigheid en het welbevinden van zelfstandig wonende senioren in de gemeente Lochem. We werken aan zelfregie, stimuleren het maken van eigen keuzes en werken zo aan een betere kwaliteit van leven. Daarnaast zijn we er voor mantelzorgers en zorgprofessionals en -vrijwilligers.

Laagdrempelig, dichtbij en bekend
We vinden het belangrijk om laagdrempelig te werken, goed bereikbaar en bekend te zijn. Ons team bestaat uit deskundige seniorenconsulenten die oog hebben voor veranderingen in de situatie van thuiswonende senioren en trends signaleren richting beleidsmakers van gemeente, provincie en zorgorganisaties. We werken nauw samen met collega-instellingen en met ’t baken.

Bereikbaarheid

U kunt altijd bij ons binnenlopen op het kantoor in Lochem tijdens kantooruren en in Gorssel in de ochtend. Maar ook mailen, bellen, appen, facebooken, instagrammen, wat u wilt. Dan maken we een afspraak als het u uitkomt. Dit kan op kantoor of op locatie of bij u thuis. Heeft u vragen over welzijn, wonen, zorg en of over leefbaarheid, dan helpen wij u graag met een antwoord. En weten wij het antwoord niet, dan zoeken we met u samen in ons grote netwerk tot we het antwoord hebben gevonden.

Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur kunt u met al uw vragen  terecht bij de kantoren van SWL:

In Lochem, in de bibliotheek, Dr. Rivestraat 1, op de 1e etage,
In Gorssel, in den Oldenhof, Hoofdstraat 45, op de 2e verdieping, einde van de trap links. Op kantoor Gorssel zijn wij in de ochtenduren aanwezig.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: Tel: 0573-297000. Wij zijn ook bereikbaar op:

Whatsapp: 06-43770846
Mail: info@welzijnlochem.nl
Website: www.welzijnlochem.nl

Op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/welzijnlochem/
Instagram: @welzijnlochem
Twitter: @SWLochem

We organiseren lezingen en informatiebijeenkomsten en zijn actief via sociale media. Veel informatie verstrekken we (ook) per brief. We bewaken onze kwaliteit via een cliëntpanel en toetsen deze breder in klanttevredenheidsonderzoeken.

Heeft u tips en/of suggesties om onze dienstverlening te verbeteren? We horen het graag van u.

Wilt u meer weten?
Komt u eens langs in Lochem en Gorssel of bel met één van onze medewerkers van Langer Fijn Leven: Chloe Butler of Vera Langedijk op: 0573-297000.