Langer Fijn Leven

Voor een betere kwaliteit van leven!
In de gemeente Lochem wonen zo’n 8.000 mensen van 66 jaar en ouder. Ze redden zich vaak uitstekend, maar soms is een vorm van hulp nodig, bijvoorbeeld bij het wegvallen van naasten of het ontstaan van lichamelijke beperkingen. Seniorenconsulenten kunnen dan de weg wijzen naar de juiste voorzieningen en vormen van ondersteuning. Op deze manier wil Stichting Welzijn Lochem positief bijdragen aan de zelfstandigheid en het welbevinden van zelfstandig wonende senioren in de gemeente Lochem. Stichting Welzijn Lochem werkt aan zelfregie, stimuleert het maken van eigen keuzes en werkt zo aan een betere kwaliteit van leven. Daarnaast staat zij klaar voor mantelzorgers, zorgprofessionals en (zorg)vrijwilligers.

Laagdrempelig, dichtbij en bekend
Stichting Welzijn Lochem vindt het van groot belang om laagdrempelig te werken, goed bereikbaar en bekend te zijn voor de inwoners. Het team bestaat uit deskundige seniorenconsulenten die oog hebben voor veranderingen in de situatie van thuiswonende senioren en trends signaleren richting beleidsmakers van gemeente, provincie en zorgorganisaties. Ze werken nauw samen met collega-instellingen en met ’t Baken.

Wil je meer weten of een afspraak inplannen?
Kom eens langs in Lochem en Gorssel of bel met één van onze medewerkers van Langer Fijn Leven: Chloe Butler of Vera Langedijk op: 0573-297000. Mailen kan op: c.butler@welzijnlochem.nl of v.langedijk@welzijnlochem.nl.

Locatie Lochem:
Dr. Rivestraat 1 (boven de Bibliotheek)
7241 AS Lochem

Locatie Gorssel:
Den Oldenhof (op de 2e verdieping, einde van de trap links)
Hoofdstraat 45b
7213 CR Gorssel