De beperkende corona-maatregelen zijn gelukkig nog slechts minimaal. We mogen elkaar weer ontmoeten! Voor sommige inwoners zal dat een hele opluchting zijn en is het geen enkel probleem om de contacten weer op te pakken en afspraken te maken met familie of vrienden. Daarentegen zal voor anderen een steuntje in de rug welkom zijn.

Om onderlinge contacten te stimuleren heeft Stichting Welzijn Lochem een serie ansichtkaarten laten maken. De actie bestaat uit een 4-tal kaarten met daarop een uitnodiging. Bijvoorbeeld “Zin in koffie?” of “Ga je mee wandelen?”

Deze kaartjes zijn gratis en liggen klaar om opgehaald te worden bij de bibliotheken in Lochem en Gorssel maar ook bij de dorpshuizen in de diverse kernen. Je kunt er natuurlijk je eigen berichtje bij op schrijven. Wie bezorg jij een kaartje?

Het ontvangen van een kaartje in je brievenbus zorgt voor een leuke verrassing. Als daarbij een uitnodiging volgt met een persoonlijk berichtje is dat een mooi moment van de dag.

Wil je reageren op de uitnodiging van de afzender? Dat kan persoonlijk of door een kaartje terug te bezorgen. Haal het kaartje dan vandaag nog gratis op! Wil je ook weer iemand anders een kaartje bezorgen, neem er dan gerust nog eentje extra mee.

De gratis ansichtkaartjes zijn op te halen bij de volgende locaties:

· Lochem, Stadshuus, Markt 3

· Lochem, Bibliotheek, Dokter Rivestraat 3

· Laren, Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1

· Harfsen, Ontmoetingsplek De Veldhoek, Gentiaan 1

· Harfsen, Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 6

· Almen, Dorpshuis ‘Ons Huis’, Dorpsstraat 37

· Eefde, Dorpshuis Het Hart, Jolinkweg 2

· Epse, Ontmoetingsruimte Wansinkhof, Het Wansink 45

· Barchem, Dorpshuis ’t Onderschoer, Beukenlaan 1

· Gorssel, Ontmoetingscentrum ’t Trefpunt, Molenweg 53-55

· Gorssel, Bibliotheek, Hoofdstraat 45