Lochem – Dit jaar vindt de gezamenlijke Kerstmaaltijd weer plaats op Tweede Kerstdag in het gemeentehuis van Lochem! Een leuke, gezellige middag waarin mensen elkaar ontmoeten en met elkaar eten. De middag wordt verzorgd door een grote groep vrijwilligers met ondersteuning vanuit Stichting Welzijn Lochem. Iedere inwoner van de gemeente Lochem die met Kerst gezelligheid zoekt is van harte welkom.

Vanwege Corona kon de maaltijd twee jaar niet doorgaan. “We zijn blij dat het nu weer kan. Juist met Kerst is het waardevol om met mensen samen te zijn. Deze middag is bedoeld voor iedere inwoner van de gemeente Lochem, die het gezellig vindt om anderen te ontmoeten en samen te eten” aldus Mirjam van Baalen van Stichting Welzijn Lochem.

Onder het motto “Samen zorgen voor een gezellige Kerst” zetten tal van mensen en organisaties zich in. De gemeente Lochem stelt de hal van het gemeentehuis beschikbaar voor deze jaarlijks terugkerende activiteit op Tweede Kerstdag. De organisatie, invulling van het programma en het menu wordt verzorgd door vrijwilligers, sponsoren en Stichting Welzijn Lochem.

De ontvangst is op maandag 26 december 2022 tussen 14.00 en 14.30 uur. De verwachting is dat rond 17.30 uur de middag wordt afgesloten. Voor deelname wordt een vrije gift gevraagd.

Aanmelden
Wilt u meegenieten van deze Kerstmaaltijd? Aanmelden kan tot en met 16 december bij Stichting Welzijn Lochem, door te bellen met 0573-29 70 00 of te mailen naar secretariaat@welzijnlochem.nl. Heeft u dieetwensen? Een andere opmerking of vraag? We horen het graag. Ook als u wilt helpen, bijvoorbeeld door iemand mee laten rijden in de auto.