Maak kennis met First Mates online

Ken je dat gevoel; wel eens willen kennismaken met iemand die je nog niet kent, je vriendenkring te willen uitbreiden of gewoon lekker even te kletsen met iemand over van alles en nog wat?

In verband met de Coronamaatregelen zijn de bovenstaande ontmoetingen niet zomaar mogelijk. First Mates online biedt hiervoor de oplossing!

Op vrijdagavond 23 april 2021 wordt voor de 6e keer een online ontmoeting mogelijk gemaakt waarvoor we je van harte uitnodigen.  Na je aanmelding, ontvang je een aantal vragen van ons, over jezelf, je vrijetijdsbesteding en eventuele wensen. Op basis van de overeenkomsten uit de verschillende antwoorden, worden deelnemers met elkaar verbonden. En heb je de gelegenheid vanuit je eigen huis nieuwe mensen te leren kennen.

In 2019 is door Stichting Welzijn Lochem het evenement ‘First Mates’ bij Restaurant Stegeman in Laren georganiseerd. Deze eerste unieke editie, geïnspireerd op het televisieprogramma First Dates, heeft gezorgd voor een avond met leuke ontmoetingen. Vandaar dat we hieraan graag een vervolg geven.

Hoe gaat First Mates online?

Op vrijdagavond log je in via je computer, tablet of telefoon op het programma Zoom. Er volgt een korte introductie en uitleg over hoe de avond eruit gaat zien. Vervolgens kom je met twee of drie personen in een eigen ‘ruimte’ waar je elkaar kunt leren kennen, lekker kletsen en samen ontdekken wat jullie overeenkomsten zijn. Via een tweede ronde leer je in korte tijd nog meer nieuwe gezichten kennen.

Denk je: wat leuk! Maar ik heb zoiets nog nooit gedaan, ben niet bekend met het programma Zoom of ik weet niet of dit wel iets voor mij is. Meld je dan aan en wij helpen je graag op weg.

Je kunt vooraf samen met een collega van Stichting Welzijn Lochem kennismaken met het programma Zoom en daar alle benodigde uitleg voor ontvangen. Dit is je kans om nieuwe mogelijkheden van online te leren kennen.

Hoe geef ik me op?

Opgeven kan t/m 21 april 2021 door een mail te sturen aan firstmates@welzijnlochem.nl of tijdens kantooruren te bellen naar Stichting Welzijn Lochem op tel. 0573-297000 en te vragen naar Astrid Lievestro of Michelle Stouten.