ER WELZIJN. Ons jaarverslag 2018. Er ligt een doorkijkje in het preventieve veld, vandaar de mooie kaft. Het jaarverslag is afgelopen week door Bram Buiting overhandigd aan wethouder van Zeijts van de gemeente Lochem.

Het jaar 2018 stond voor ons in het teken van de doorontwikkeling van het welzijnswerk. Een jaar waarin een nieuw inzicht heeft geleid tot er steeds vaker op het goede moment wel zijn. Dit leverde mooie aangrijpende verhalen op en sprekende cijfers. Met enige trots presenteren we dan ook ons wederom verrassende jaarverslag. 

 In het jaarverslag hebben we gekozen om vrijwilligers en professionals in de uitvoering van het welzijnswerk en de inwoners van Lochem zelf aan het woord te laten en op beeld vast te leggen. Op die wijze willen we inzicht geven in wat we hebben gedaan. 

Wij wensen u heel veel leesplezier en mocht u meer willen weten en/of een verdiepende vraag hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen: https://www.welzijnlochem.nl/contact/

Klik op: ER WELZIJN Jaaroverzicht 2018 SWL om het jaarverslag online te lezen. Wilt u een papieren exemplaar ontvangen? Dat kan. Mail of bel dan met Anita Israel: 0573-29 70 00 of a.israel@welzijnlochem.nl.