Stichting Welzijn Lochem gaat, in samenwerking met JUMBO Brinkman in Gorssel, een nieuwe dienst aanbieden in de kernen Epse en Gorssel: de boodschappenbus. Deze service start met ingang van Woensdag 30 januari 2019 en betreft eerst een proefperiode. Inwoners van deze kernen kunnen op die manier wekelijks hun boodschappen doen bij JUMBO Brinkman. De bus van SWL wordt hier wekelijks op de woensdag voor ingezet. 

Gratis service
Wanneer er geen aanvragen zijn, rijdt de bus niet. Ook rolstoelgebruikers kunnen gebruik maken van de bus. Als dit het geval is vragen wij u wel een begeleider mee te nemen. Het aantal deelnemers is maximaal 8 personen per keer. Deze service is gratis en wordt aangeboden door JUMBO Brinkman en Stichting Welzijn Lochem.

Tijden
De bus rijdt op de woensdag om 10.30 uur heen en om 12.00 uur weer terug. De chauffeur blijft op u wachten bij de supermarkt.
De service bieden we alleen aan voor inwoners uit de kernen Epse en Gorssel.

Aanmelden en meer informatie?
Aanmeldingen kunnen worden gedaan bij het centrale nummer van Stichting Welzijn Lochem (SWL): 0573 -29 70 00. U kunt vragen naar: Toos Valkeman. Hier kunt u ook terecht met vragen over de boodschappenbus. Aanmelden kan op de maandagochtend en/of dinsdagochtend tussen 8.30 en 12.00 uur, voorafgaand aan de woensdag waarop boodschappen worden gedaan.