Brede School-coördinatie

Bredeschool Lochem verbindt onderwijs, kinderopvang en organisaties die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen in de gemeente Lochem. De Bredeschool aanpak is een manier om verschillende sectoren zoals onderwijs, welzijn, jeugd, cultuur en sport op integrale wijze samen te brengen en zo samen bij te dragen aan een verrijkte omgeving waarin de kinderen van Lochem opgroeien. De Bredeschool aanpak binnen de gemeente Lochem richt zich primair op de doelgroep kinderen (0-12 jaar).

De Bredeschool biedt de mogelijkheid om de positie van de school te versterken door meer kennis en een breder leeraanbod binnen de schoolmuren te halen. De Bredeschool-coördinator is aangesteld om scholen daarbij te ondersteunen. Meer weten over het Brede School programma en onze activiteiten, bekijk hieronder de mogelijkheden:

Klik hier voor het programmaboek Brede School 2019/2020.
Klik hier voor onze Facebookpagina.
Klik hier om in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Meer weten?
Bel of mail dan met onze Bredeschool-coördinator Michiel Wopereis: 06-82293247 of e-mail m.wopereis@welzijnlochem.nl

 

Cursus Talentontdekker – Luk Dewulf

Elk mens dat geboren wordt, heeft bakken talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie. Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich bewust te worden van hun talent. Dat is precies wat een Talentontdekker doet. Mensen helpen om hun talenten te benoemen.

De eerste cursusdagen vanuit de Brede School tot Talentontdekker zijn inmiddels afgerond. Veel mensen zijn enthousiast en kunnen direct al aan de slag met talentgesprekken. Talentontdekkers kunnen de methodiek ook inzetten in gesprekken met volwassen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld diverse soorten van coaching, loopbaanondersteuning, POP- of voortgangsgesprekken en nog veel meer.

Geef je nu op voor de tweede cursusronde tot Talentontdekker!
Cursusdata in 2020: 14 januari, 11 februari en afsluitende dag met Luk Dewulf en Els Pronk op 13 maart.

Kosten: €350 inclusief lunch en set talentkaarten.

Opgave of meer informatie via Michiel Wopereis, coördinator Brede School Lochem m.wopereis@welzijnlochem.nl

Voor het facebookevenement, klik hier!