Netwerkbijeenkomst opnieuw verbinden

We nodigen jullie van harte uit voor een bijeenkomst van project Opnieuw Verbinden, gericht op eenzaamheid.  De bijeenkomst vindt plaats op Donderdag 10 november van 15:30 tot 18:30 uur.

Opnieuw Verbinden is een samenwerkingsverband met professionals (zorg, welzijn, gemeente) en inwoners uit de gemeente Lochem rondom het thema eenzaamheid. We hebben het afgelopen anderhalf jaar gezamenlijk meerdere acties uitgezet en interessante gesprekken gevoerd met ervaringsdeskundigen. Ook hebben we een product ontwikkeld om ontmoetingsmogelijkheden inzichtelijk te maken voor inwoners van 55 en ouder in de gemeente Lochem.

Wij willen dit graag met jullie delen tijdens deze bijeenkomst op een prachtige locatie! Namelijk, Museum Staal in Almen.

Ook leuk: het is mogelijk om een rondje te lopen door het Museum als je deelneemt aan deze bijeenkomst.

In het kort:  
Voor wie? Voor iedereen die interesse heeft in dit project. Inwoners en professionals uit heel de gemeente Lochem zijn van harte uitgenodigd.

Alvast een kort overzicht van het programma: 
Presentatie opnieuw verbinden
Terugblik en vooruitkijken
Kennismaken met ontmoetingsinitiatieven
Afsluiting: borrel met mogelijkheid tot netwerken.

Datum & Tijd: donderdag 10 november, 15:30 – 18:30 uur
Locatie: Museum Staal in Almen

Als je geïnteresseerd bent, meld je dan snel aan! Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via opnieuwverbinden@welzijnlochem.nl of bellen naar Stichting Welzijn Lochem: 0573-297000.
Voor mensen met een rollator, rolstoel, of geen auto, helpen we graag met vervoer.

Heb je interesse in dit project, maar kan je 10 november niet aansluiten? Laat het ons dan weten via: opnieuwverbinden@welzijnlochem.nl