Op dit moment is Seher Boya van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan het afstuderen bij Stichting Welzijn Lochem. Zij is bezig met een behoefte onderzoek naar het jongerenwerk in Eefde. Daarnaast onderzoekt zij hoe jongeren in Eefde geholpen worden met vragen, waarvoor zij doorgaans bij een jongerenwerker terecht kunnen. Om zo het Jongerenwerk Lochem een beeld te geven waar er onder de jongeren in Eefde behoefte aan is.

Je wordt benaderd, omdat jij woonachtig bent in Eefde en tussen de 12 en 24 jaar bent. Graag willen wij van jou weten hoe jij het wonen in Eefde ervaart, of er voldoende activiteiten zijn in Eefde en waar je naartoe gaat met vragen en problemen. Daarom willen wij je vragen om deel te nemen aan het onderzoek, zodat in kaart gebracht kan worden hoe de jongeren in Eefde over de hulpverleners en het activiteitenaanbod in Eefde ervaren en wat de verbeterpunten zijn. Dit zodat wij uiteindelijk onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Via deze weg willen wij je vragen om de enquête in te vullen. Dit kun je doen door te gaan naar: https://goo.gl/forms/L4XJn0gxgfD0rWnq2 . Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten, en is volledig anoniem. Indien je kans wilt maken op een van de twee Tony’s Chocolonely boxjes, vul dan je e-mail adres in.

Wij willen je bij voorbaat bedanken voor je tijd. Indien je nog vragen hebt dan horen wij dit graag van je!