In het voorjaar roept het kleurrijke beeld van bloeiende krokussen, narcissen en tulpen bij menigeen een vrolijk gevoel op. Met de actie Lochem Bloeit wil team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem de inwoners van de Gemeente Lochem ook een vrolijk (positief) gevoel geven.

De teamleden begroeten de bewoners van de pilotstraten in de kernen Lochem en Gorssel door aan te bellen en een attentie te overhandigen met de mogelijkheid om daarmee de eigen buurt op te fleuren. Maar ook om kennis te maken met elkaar. Een unieke gelegenheid om samen vast te stellen op welke wijze Gemeente Lochem in het algemeen of de eigen woonomgeving in het bijzonder meer kleur kan krijgen. Samen bekijken wat daarvoor nodig is en er mee aan de slag gaan, dat is de achterliggende gedachte van de actie Lochem Bloeit.

Wilt u niet afwachten tot er iemand voor uw deur staat? Maar even in gesprek over de mogelijkheden om uw wijk of buurt verder te laten opbloeien?

Dan kunt u de teamleden van Opbouwwerk ook ontmoeten tijdens Lochem Bloeit acties.

Zij zijn o.a. op vrijdag 27 maart aanwezig bij PLUS Cornelis. De heer Cornelis, eigenaar van de supermarkt, biedt met het verlenen van zijn medewerking de mogelijkheid aan mensen uit de wijk of betrokken bewoners om op een ongedwongen wijze in gesprek te raken over opbloeiende ideeën.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem, kijk op www.stichtingwelzijnlochem.nl/opbouwwerk of op onze facebookpagina. 

Daar vindt u tevens onze contactgegevens. 

Voor aanvullende informatie of inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met:  

Stichting Welzijn Lochem tel. 0573-297000  

of een mail sturen naar a.lievestro@welzijnlochem.nl