5 netwerkcoaches helpen bij het uitbreiden van contacten

We kregen bij Stichting Welzijn Lochem steeds meer vragen van mensen die graag hulp willen bij het uitbreiden van hun contacten. Daarom zijn er nu 5 vrijwilligers getraind en aan de slag als Netwerkcoach. Zij coachen, assisteren en steunen mensen die hun contacten willen uitbreiden of versterken. Dat levert niet alleen veel op, maar is ook erg leuk en boeiend om samen te doen!

De eerste deelnemers zijn al met een netwerkcoach aan de slag. Wat hen dit oplevert?

‘ De combinatie van dit traject en andere hulp heeft me in 4,5 maand een andere kijk op het leven gegeven. Hierdoor ben ik met een aantal contacten gestopt en andere mensen bleken daarna juist meer naar mij toe te komen. Ik heb geleerd te communiceren en voor mezelf op te komen. Het heeft me al zoveel opgeleverd! ‘ deelnemer Netwerkcoachtraject

‘ Ik kreeg het inzicht dat mijn contactwens was veranderd. Toen ik dat wist en besefte dat ik goed ben in contact maken, heb ik nieuwe contacten gemaakt die bij me passen.’ Deelnemer netwerkcoachtraject

Benieuwd hoe zo’n traject gaat? En of dit iets voor jou is?

Lees dan meer over de Netwerkcoaches bij Stichting Welzijn Lochem via onderstaande link

https://www.welzijnlochem.nl/netwerkcoaches/